Verschil sudocreme en zinkzalf

Weet iemand hoe dit zit? Het vreemde is dat Zwitsal wél zinkzalf in tubes stopt. Die heb ik niet genoemd want ook die is geparfumeerd. Vooral omdat je dit vaak op wondjes smeert, vind ik dat gén pré! Gast Geplaatst: 15:24 zinkzalf zinkoxidezalf kan je gewoon halen bij de apotheker, geen probleem Gast Geplaatst: 15:27 het verschil tussen een zalf en een creme is het volgende. Een zalf bestaat enkel uit vette bestanddelen, een creme bestaat uit een combinatie van water en vet.

Als je face gewoon 'doorgelopen' bent in je liezen of zo, (dus voor zeer incidenteel gebruik) kun je beter sudocrem vragen, die is met water te verwijderen. Echte zinkzalf, daar heb je speciale olie voor nodig om 't te verwijderen. En een dikke laag geeft 'koeken waardoor de huid palsy afgesloten wordt van de buitenlucht en dat is niet goed. Maar als je het langdurig nodig hebt, of de plek is erg bloederig, zou ik ook dat niet kopen want sudorcrem is geparfumeerd (bespottelijk inderdaad) Als je vaak kapotte plekjes hebt kun je beter naar de huisarts gaan want vaak is er dan sprake van. En dan nog iets over potjes met zalf in zijn algemeenheid: Probeer altijd zalf in tubes te krijgen want potjes zijn een ideale woonplaats voor bacteriën! Elsgiss Geplaatst: 22:30 jannieheetik schreef:.En dan nog iets over potjes met zalf in zijn algemeenheid: Probeer altijd zalf in tubes te krijgen want potjes zijn een ideale woonplaats voor bacteriën! Klopt het dat er "zalven" en "cremes" zijn worden onderscheiden en dat cremes dunner zijn dan zalven? Hierdoor wordt een zalf vaak afgeleverd in een potje (kan niet anders) en een creme kan wel in een tube. De apotheek doet dat wel eens fout: je kunt de apotheek erop wijzen dat een creme beter in een tube afgeleverd kan worden ivm de hygiene. Jannieheetik geplaatst: 5:19 weet ik niet! Maar ik vraag me dat idd wel eens.

uit de oude doos. Geplaatst: 23:39, antoni hopmann schreef:.Is kennelijk uit de oude doos. En kent iemand Penaten zalf nog? Deze zalf hielp goed bij lichte eczeem-achtige huidproblemen. Maar eigenlijk is/was het een doodgewone baby-billen-zalf. Jannieheetik, geplaatst: 6:01 Zinkzalf,. Wat ga je ermee doen?

Zinkzalf - light medisch Forum


Tine14, gast, geplaatst: 15:32 en bepanthen? Gast, geplaatst: 9:53 bepanthen kun je ook gewoon bij de drogist of apotheek kopen. Antoni hopmann, geplaatst: 22:37, vroeger kocht ik gewoon zinkzalf bij de apotheek. Een enigszins grijsachtige zalf. Laatst was ik bij een apotheek en vroeg een potje zinkzalf. Ik werd aangekeken of ik iets abnormaals vroeg. Nee zei creme ik, gewoon een potje of tube kort te gaan dit bestond niet volgens de 2 medewerksters.

Sudocreme voor een sneller herstel van een herpesuitbraak


Vroeger kocht ik gewoon zinkzalf bij de apotheek. Een enigszins grijsachtige zalf. Laatst was ik bij een apotheek en vroeg een potje zinkzalf. Robert Jan (RJ) is de initiatiefnemer en het (nieuwe) gezicht van Optimalegezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme. Calendula billenbalsem van Weleda is een beschermende crème die de geïrriteerde huid intensief verzorgt, rode billetjes helpt herstellen en beschermt tegen vocht. Ontdek de top 10 vraag & antwoord over het herpes virus. Wat, wie, waar, hoe, wanneer, waarom en nog veel meer zal ik beantwoorden over herpes uitbraken. Iedereen heeft er wel eens last van: diarree.

Gast Geplaatst: 15:24 zinkzalf zinkoxidezalf kan je gewoon halen bij de apotheker, geen probleem Gast Geplaatst: 15:27 het verschil tussen een zalf en een creme is het volgende. Een zalf bestaat enkel uit vette bestanddelen, een creme bestaat uit een combinatie van water en vet. Je kan een vette creme hebben (meer vet dan water) en een waterige creme (omgekeerd). Een zalf kan evengoed in een tube gedaan worden als een creme. Het gemak aan een tube is de kleinere kans op besmetting, het gemak aan een potje is dat je ziet wanneer de creme of zalf van kleur verandert, make of korrelig wordt en dus niet meer te gebruiken. Mamieke geplaatst: 19:44 Goh, heb ik alweer iets geleerd. Ik dacht nl dat Sudocreme en zinkzalf precies hetzelfde waren!

Mamieke pagina 1 van.

Wat is het verschil tussen de ziel en de geest van een mens?


Als je gewoon 'doorgelopen' bent in je liezen of zo, (dus voor zeer incidenteel gebruik) kun je beter sudocrem vragen, die is met water te verwijderen. Echte zinkzalf, daar heb je speciale olie voor nodig om 't te verwijderen. En een dikke laag geeft 'koeken waardoor de huid afgesloten wordt van de buitenlucht en dat is niet goed. Maar als je het langdurig nodig hebt, of de plek is erg bloederig, zou ik ook dat niet kopen want sudorcrem is geparfumeerd (bespottelijk inderdaad) Als je vaak kapotte plekjes hebt kun je beter naar de huisarts gaan want vaak is er dan sprake van. En dan nog iets over potjes met zalf in zijn algemeenheid: Probeer altijd zalf in tubes te krijgen want potjes zijn een ideale woonplaats voor bacteriën! Elsgiss Geplaatst: 22:30 jannieheetik schreef:.En dan nog iets over potjes met zalf in zijn algemeenheid: Probeer altijd zalf in tubes te krijgen want potjes zijn een ideale woonplaats voor bacteriën!

Klopt het dat er "zalven" en "cremes" zijn worden onderscheiden en dat cremes dunner zijn dan zalven? Hierdoor wordt een zalf vaak afgeleverd in een potje (kan niet anders) en een creme kan wel in een tube. De apotheek doet dat wel eens fout: je kunt de apotheek erop wijzen dat een creme beter in een tube afgeleverd kan worden ivm de hygiene. Jannieheetik geplaatst: 5:19 weet ik niet! Maar ik vraag me dat idd wel eens. Weet iemand hoe dit zit? Het vreemde is dat Zwitsal wél zinkzalf in tubes stopt. Die heb ik niet genoemd want ook die is geparfumeerd. Vooral omdat je dit vaak op wondjes smeert, vind ik dat gén pré!

Verschil tussen lening en rekening-courant

Dus volgens deze dames bestaat zinkzalf niet kennelijk uit de oude rosacea doos. Geplaatst: 23:39, antoni hopmann schreef:.Is kennelijk uit de oude doos. En kent iemand Penaten zalf nog? Deze zalf hielp goed bij lichte eczeem-achtige huidproblemen. Maar eigenlijk is/was het een doodgewone baby-billen-zalf. Jannieheetik, geplaatst: 6:01 Zinkzalf,. Wat ga je ermee doen?

Synoniemen van verschil ; ander woord voor verschil

Antoni hopmann, geplaatst: 22:37, vroeger kocht ik gewoon zinkzalf bij de apotheek. Een enigszins grijsachtige zalf. Laatst was ik bij een apotheek en vroeg een potje zinkzalf. Ik werd aangekeken of ik iets abnormaals vroeg. Nee zei ik, gewoon een potje of tube kort te gaan dit bestond niet volgens de 2 medewerksters. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met een potje witte zalf met daarop wat olie. Op het potje staat: Omroeren voor gebruik. Zinkoxidesmeersel fna(Linimentum zinci oxidi oleosum fna). Van het merk fagron.

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index gezondheidszorg zinkzalf, auteur, onderwerp: zinkzalf, karen10, gast, geplaatst: 12:56. Kan iemand (ev de apotheker) mij vertellen of zinkzalf vrij verkrijgbaar is in de apotheker of elders? Of is dit enkel op voorschrift? Bo, geplaatst: 12:58, karen10 schreef: Kan iemand (ev de apotheker) mij vertellen of zinkzalf vrij verkrijgbaar is in de apotheker of elders? Dat is vrij verkrijgbaar bij drogist en apotheek. Tine14, gast, geplaatst: 15:32 en bepanthen? Gast, geplaatst: 9:53 bepanthen kun je ook gewoon bij de drogist of apotheek kopen.

De effecten van methodologische verschillen op schattingen v by karolien

Aldanex gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index gezondheidszorg zinkzalf, auteur, onderwerp: zinkzalf, karen10, gast, geplaatst: 12:56. Kan iemand (ev de apotheker) mij vertellen of zinkzalf vrij verkrijgbaar is in de apotheker of elders? Of is dit enkel op voorschrift? Bo, geplaatst: 12:58, karen10 schreef: Kan iemand (ev de apotheker) mij vertellen of zinkzalf vrij verkrijgbaar is in de apotheker of elders? Dat is vrij verkrijgbaar bij drogist en apotheek.

Verschil sudocreme en zinkzalf
Rated 4/5 based on 579 reviews
Recensies voor het bericht verschil sudocreme en zinkzalf

 1. Vocuvoma hij schrijft:

  Zoals je ziet kun je al in het begin van de herpesuitbraak beginnen met het ondersteunen van de huid en de gevolgen van de uitbraak zoveel mogelijk te beperken. Op heel veel verschillende gezondheidsfora wordt de goede werking van sudocreme ook bij het bestrijden van een koortslip of genitale herpes bevestigd. Op de plekken waar het herpesvirus de huid heeft aangetast is de barrière die je huid vormt doorbroken. Vooral ook omdat je het virus moeilijk op kunt sporen als het niet actief.

 2. Kysij hij schrijft:

  Als een baby last heeft van luieruitslag, oftewel een geïrriteerde schrale huid, is het zaak om een kunstmatige barrière te vormen op de wondjes zodat de geïrriteerde huid niet meer direct in contact komt met bijvoorbeeld urine, wat de irritatie verergert. Meer informatie publicatiedatum: 21-dec-2017. Het herpesvirus is een overdraagbare aandoening dat zich verspreid via huid op huidcontact.

 3. Sopyguvi hij schrijft:

  Voor de zwaardere gevallen adviseer ik toch om een bezoekje aan de huisarts te brengen, die kan je namelijk antivirale middelen voorschrijven. Gegevens die in andere cloudvoorzieningen worden bewaard, zoals Gmail en Exchange-mail. Informatie en instellingen van Apple pay, touch id-instellingen, materiaal uit iCloud-muziekbibliotheek en de App Store (voor zover nog beschikbaar in de itunes Store, app Store of ibooks Store; u kunt eerdere aankopen downloaden met een paar tikken). Lees hoe u een iCloud-reservekopie maakt of hoe u icloud-opslag beheert en reservekopieën verwijdert die u niet meer nodig hebt.

 4. Asihyba hij schrijft:

  Je krijgt last van een ruwe schrale rode huid. Methode van Gebuis and reynvoet (2011). Sudocreme kun je gewoon met een babydoekje afvegen. Benzylcinnamaat (0,15) heeft vooral antibacteriële en schimmelwerende  eigenschappen.

 5. Buxij hij schrijft:

  Hoe gebruik je sudocreme? De kans dat je een allergische reactie krijgt of dat je de herpesplekken extra irriteert met door gebruik te maken van de crème is minimaal. Hoeveel mensen waren er?Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: